Astăzi, conducerea Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” a efectuat o vizită de lucru în scopul evaluării sectoriale a traseelor naționale, îndeosebi a drumurilor regionale „G” care asigură deplasarea cetățenilor între localități și permite accesul la arterele naționale republicane „R” și a drumurilor expres „M”. De asemenea, s-a axat pe monitorizarea și gestionarea eficientă a lucrărilor de deszăpezire și combaterea lunecușului efectuate de către întreprinderile teritoriale.

Mai exact, conducerea a vizitat sectoarele Ialoveni, Hîncești, Cantemir, Leova, Cahul, Comrat, Cimișlia, Anenii Noi, inspectând trasee precum R3, R34, G134, G32, M3, G122, și altele.

„Vom continua vizitele și în alte sectoare pentru a asigura o circulație sigură pe drumurile naționale în sezonul de iarnă. Monitorizăm în permanență toate traseele din țară pentru a ne asigura că vom înlătura operativ orice dificultate la trafic în această perioadă.”, a declarat Sergiu Bejan.

Reiterăm că, traseele naționale sunt practicabile, iar circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată în condiții de iarnă.