Conducerea ASD a efectuat o vizită de lucru la S.A.„Drumuri Bălți”, district Fălești

Directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan a desfășurat o vizită la S.A. “Drumuri Bălți” district Fălești pentru a verifica asigurarea întreținerii de iarnă, starea utilajului tehnic, și dotarea cu material antiderapant.

În cadrul inspectării a fost monotorizată și capacitatea companiei de întreținere pe toată perioada anului a drumurilor naționale transmise în gestiune de către ASD prin contract de antrepriză.

Districtul Fălești dispune de cantitatea de material antiderapant necesară pentru următoarea perioadă de peste 1000 de tone.

„Din discuția pe care am avut-o cu Directorul S.A.„Drumuri” Bălți, Răilean Ion, constat că se atestă un progres de dezvoltare în ultimii ani, se investește în echipament și utilaj tehnic, îndeosebi în asigurarea condițiilor de muncă pentru angajați. Se simte spritul de echipă și dorința de a crește a tinerilor specialiști. Le doresc succes în activitatea profesională și realizări frumoase”, a comunicat Sergiu Bejan.

Pentru informarea operativă despre condiţiile de circulaţie rutieră în perioada de iarnă, funcționează serviciul în regim „Non-stop” al Î.S. „Administraţia de Stat a Drumurilor” care poate fi accesat la:  Telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117. E-mail: serviciu@asd.md