Directorul general interimar al Î.S ,,Administrația de Stat a Drumurilor”, Sergiu Bejan, împreună cu delegația formată din reprezentanți ai ASD și MIDR se află într-o vizită de lucru la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.
 
Agenda vizitei include discuții despre aspectele de dezvoltare și implementare a politicilor în domeniul administrării infrastructurii rutiere. Mai exact, sunt analizate bunele practici privind cooperarea bilaterală pe domeniul infrastructurii.
 
De asemenea, un subiect important desfășurat în cadrul întrevederii este axat pe criteriile de ierarhizare și prioritizare a proiectelor. Au fost prezentate cele 5 criterii de prioritizare a proiectelor, după cum urmează:
 
• Eficiență economică (35 %);
• Reducerea emisiilor de carbon (20%);
• Conectivitatea strategică (25 %);
• Utilizarea duală a infrastructurii (15%);
• Maturitatea pregătirii proiectului (5%).
 
Director general al C.N.A.I.R, Cristian Pistol:,,I-am dat asigurări colegului meu din Republica Moldova, Sergiu Bejan, că poate conta pe sprijinul nostru în ceea ce privește activitatea instituției pe care o conduce.”
 
Datorită eforturilor comune, schimbului de experiență și suportului reciproc vom continua realizarea cu succes a proiectelor din domeniul infrastructurii rutiere.