Drumul regional G122 M3-Sagaidacul Nou-Satul Nou-Mihailovca-R26, sectorul km 5,14 – 18,08, a fost vizitat de președintele Parlamentului, Igor Grosu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, conducerea Administraţiei de Stat a Drumurilor, dar și reprezentanți ai AST și autorităților publice locale.

Sectorul de drum reabilitat traversează localitățile Mihailovca, Selemet și Satul Nou din r. Cimișlia, astfel, peste 12000 de cetățeni vor beneficia de un drum mai calitativ și sigur.

Menționăm că, tronsonul de drum reabilitat are o lungime de 12,94 km și 5 poduri. În cadrul proiectului, au fost amenajate 6 treceri pietonale și 3 platforme de staționare, precum și construite 5 parcări. De asemenea, au fost instalate elementele de siguranță rutieră: indicatoare, marcaje și alte elemente care conferă Siguranță și Confort la Trafic! 

Lucrările au fost executate de către antreprenorul „Irinda Prim” S.R.L.

Reamintim că, investiția a costat circa 155 570 563,82 lei (inclusiv Acordul adițional cu privire la ajustarea valorii lucrărilor), bani alocați în totalitate din mijloacele Fondului Rutier.