În cadrul unei întrevederi de lucru cu Directorul General Interimar al Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor, Veaceslav Potop, reprezentanții antreprenorului S.A. ,,Lusmecon’’ și Primăriei mun. Chișinău s-a examinat progresul lucrărilor de reparație a străzii Albișoara din mun. Chișinău.

Antreprenorul a comunicat despre finalizarea lucrărilor de așternere a betonului asfaltic pe tot sectorul supus reparației, strada Albișoara fiind circulabilă integral. Urmează finalizarea lucrărilor de aplicare a marcajului rutier și de amenajare a acceselor laterale.

Lucrările de drum cu o valoare de peste 75 mln lei au fost executate etapizat, strada fiind divizată în 5 tronsoane de drum.

În prezent, are loc așternerea stratului de uzură pe tronsonul adiacent situat între strada Pușkin și strada Grigore Vieru, în zona S.A. ,,Apă-Canal’’ Chişinău.

,,Reparația calitativă a străzii Albișoara este importantă pentru întreg municipiul. Apreciem pozitiv eforturile depuse de antreprenor pentru executarea lucrărilor de drum în termeni restrânși, chiar dacă acesta s-a confruntat cu mai multe impedimente. S-a lucrat pe timp de zi și pe timp de noapte, astfel încât astăzi să putem prezenta un progres al lucrărilor de 98 %’’, a accentuat Directorul General Interimar al ASD, Veaceslav Potop.

Startul lucrărilor pe tronsonul cu o lungime de 4,1 km s-a dat la începutul lunii august, urmând a fi încheiate până la sfârșitul lunii noiembrie a anului curent.