Încă un drum regional, care va îmbunătăți accesul cetățenilor din localitatea Văsieni, r-nul Telenești, la o infrastructură modernă, a fost reparat cu succes.

Astăzi, a avut loc recepția finală a lucrărilor de reparație a îmbrăcămintei rutiere pe drumul G67 G66 – Văsieni – Bahu – R21, km 5,6-8,1, astfel, locuitorii din regiune vor beneficia de un drum care le va asigura confort și siguranță.

La eveniment au participat reprezentanți ai Administraţiei de Stat a Drumurilor, INSP, AST, S.A. „Drumuri Orhei”, autorităților publice locale și Președinta Consiliului Raional Telenești, care au evaluat și apreciat calitatea lucrărilor executate.

Menționăm că, lungimea sectorului supus reparației este de  2,39 km, iar lucrările au fost executate de către antreprenorul S.A. „Drumuri-Rîșcani”.

Acest sector de drum are două benzi de circulație, iar lățimea părții carosabile este de circa 6,0 m. În urma implementării proiectului, a fost reabilitată partea carosabilă, reparate 7 podețe, instalate aproximativ 86 de indicatoare rutiere și aplicate peste 714 metri pătrați de marcaj rutier.

Reamintim că, valoare lucrărilor a constituit 14 327 558,21 lei, bani alocați în totalitate din mijloacele Fondului Rutier.