Administrația de Stat a Drumurilor informează că la această oră accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă.

În noaptea din 17 spre 18 februarie, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute, în nordul și centrul țării a nins, pe unele sectoare de drum s-a format polei, starea părții carosabile în zona de Nord fiind înzăpezită, în zona de Centru – umedă, pe alocuri înzăpezită, în zona de Sud – umedă.

În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA ,,Drumuri” au executat pe drumurile publice naționale din nordul țării lucrări de deszăpezire, combatere a lunecușului și patrulare, în zona de Centru au fost efectuate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului , în zona de Sud – lucrări de patrulare.

În procesul tehnologic desfășurat au fost puse în funcțiune 106 utilaje speciale și antrenați 216 muncitori rutieri.

Administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de deszăpezire, combatere a lunecușului și patrulare.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de blocaj pe drumurile naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Informațiile se actualizează.