Pe parcursul zilei de 15 februarie, lucrările de patrulare, combatere a lunecușului și deszăpezire au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA ,,Drumuri”.

Astfel, procesul tehnologic a fost desfășurat cu antrenarea a 103 utilaje speciale și implicarea a 179 muncitori rutieri în municipiile Chișinău, Bălți, raioanele Fălești, Sîngerei, Dubăsari, Briceni, Dondușeni, Edineț, Ocnița, Hîncești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Rezina, Telenești, Drochia, Glodeni, Rîșcani, Florești, Soroca, Șoldănești, Călărași, Strășeni și Ungheni.

Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ. Lucrările de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului continuă.

La moment, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculului cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Informațiile se actualizează.