În cadrul unei întruniri dintre directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan și primarii din localitățile din raionul Nisporeni, s-a discutat despre problemele drumurilor regionale, care traversează localitățile din raion, lucrările de întreținere pe timp de iarnă, cât și încadrarea traseelor locale în rețeaua de drumuri naționale.

De asemenea, au fost abordate subiecte ce țin de proiectarea drumurilor regionale și strategia de dezvoltare a infrastructurii de transport.

„Avem o activitate transparentă și suntem deschiși pentru colaborarea cu administrația publică locală în vederea acordării suportului la monitorizarea lucrărilor de reparație și întreținere executate pe drumurile din regiune. Traseele G91, G92, G94, G94.1 sunt prioritare pentru dezvoltarea infrastructurii regionale a raionului Nisporeni”, a reiterat Sergiu Bejan.

Primarii au mulțumit Administrației de Stat a Drumurilor pentru deschidere și susținere și au accentuat că vor acționa în continuare pentru implementarea proiectelor de infrastructură, care vor dezvolta zona.