Î.S. ”Administrația de Stat a Drumurilor” informează că, astăzi, 11 septembrie 2023, ora locală 13:00, a avut loc deschiderea ofertelor în cadrul licitației publice pentru execuția lucrărilor de reabilitare a drumului R33 Hâncești-Lăpușna, km 0,000 – km 37,200, organizată cu suportul financiar al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Licitația publică internațională a avut loc pe portalul online de achiziții (ECEPP) al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, iar procesul-verbal de deschidere a ofertelor, aferent acestui proces de achiziție și generat în mod automat de platformă, poate fi accesat la linkul următor: http://files.asd.md/Directia_investitii/23114420_ITT_Opening_Minutes.zip

În acest context, ASD mulțumește tuturor participanților la procedura de achiziție în cauză și le urează succes la etapa de evaluare a ofertelor.

Toate informațiile actualizate sunt publice și disponibile pe pagina web a Î.S. ”Administrația de Stat a Drumurilor” www.asd.md, la rubrica ”Achiziții internaționale”.