Î. S. „Administrația de Stat a Drumurilor” anunță inițierea procesului de depunere a ofertelor pentru „Lucrările de proiectare a proiectului tipic al catargelor de 33,5 și 26,0 metri înălțime, destinate arborării drapelelor”.

Tema de proiectare include:

  1. Proiectarea fundației unice pentru catarge;
  2. Proiectarea catargelor (1 buc. – 33,5 m și 2 buc. – 26,0 m);
  3. Proiectarea drapelelor (1 buc.  – 3,5*7m / MD și 1 buc. – 2,7*5,4m / UE);
  4. Instalarea a 4 corpuri de iluminat fotovoltaice.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 03.04.2024, ora 16:00. 

Ofertele de participare pot fi transmise la adresa: mun. Chișinău, str. Bucuriei 12A, bir. 301, sau la adresa de email: cancelaria@asd.md

Pentru detalii suplimentare sau clarificări, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa vladimir.lupu@asd.md sau să apelați la numărul de telefon 022-22-55-85.

Menționăm că proiectul tehnic trebuie să conțină: memoriu explicativ, volume de execuție, piese tipice în desen tehnic și devize de cheltuieli.

De asemenea, proiectul tehnic va fi elaborat de un inginer proiectant în domeniul rezistenței construcțiilor sau arhitect, cu verificarea acestuia la un verificator de proiecte certificat în aceste domenii.

NOTĂ: 3 oferte considerate cele mai avantajoase vor fi supuse analizei de către grupul de lucru,  în vederea negocierii ulterioare a ofertei. 

Tema de proiectare este disponibilă pentru vizualizare în fișierul atașat mai jos. 

Vă mulțumim pentru interesul manifestat și pentru participare!

Fișiere