CONGRESUL XV INTERNAȚIONAL AL DRUMURILOR DE IARNĂ VA AVEA LOC ÎN FEBRUARIE 2018, ÎN OR. GDANSK (POLONIA)

Asociația Mondială a Drumurilor, în parteneriat cu Directoratul General al Drumurilor Naționale și Autostrăzilor din Polonia, organizează Congresul XV Internațional al Drumurilor de Iarnă, în perioada 20 – 23 februarie 2018, în or. Gdansk, Polonia.

Asociația Mondială a Drumurilor, a cărei membru este și Republica Moldova, invită comisiile naționale și companiile de profil din țările membre să participe la Congresul XV Internațional al Drumurilor de Iarnă din anul 2018 cu tematica  ”Asigurarea deservirii sigure și durabile a drumurilor pe timp de iarnă”.

În cadrul congresului vor fi abordate următoarele subiecte:

• Tema 1. Situații extreme, dezastre;

• Tema 2. Schimbările climatice și mediul;

• Tema 3. Informații meteo pentru drumuri;

• Tema 4. Utilizatorii drumurilor și siguranța rutieră;

• Tema 5. Managementul și planificarea întreținerii de iarnă;

• Tema 6. Echipamente și produse;

• Tema 7. Întreținerea de iarnă în zonele urbane;

• Tema 8. Tunele și poduri.

Delegații și comisiile naționale sunt invitați să participe la Congres și prin trimiterea rezumatelor lucrărilor experților în domeniile menționate. Termenul limită de trimitere a rezumatelor la lucrări este 28 februarie 2017.

Solicitarea pentru rezumate este deschisă, și autorii sunt îndemnați să trimită rezumatele lucrărilor pînă la 28 februarie 2017, folosind facilitatea on-line de pe site-ul Congresului: http://abstracts.gdansk2018.piarc.org/en/

Rezumatul trebuie să fie scris și prezentat în limba engleză sau franceză, cu un maximum de 400 de cuvinte. Rezumatul scris în limba spaniolă poate fi acceptat în mod excepțional. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că lucrarea desfășurată și anexele trebuie să fie scrisă și prezentată în limba engleză sau franceză.

Costul înregistrării de participare la Congres variază între 180 și 500 EURO.

 

INFORMAȚII DE CONTACT:

Asociația Mondială a Drumurilor (PIARC)

E-mail: gdansk2018@piarc.org

Pentru mai multe informații vizitați pagina web a Congresului:

https://www.aipcrgdansk2018.org

 

Notă: Asociația Mondială a Drumurilor, (www.piarc.org) cu sediul la Paris (Franța) a fost fondată în anul 1909, cu scopul favorizării și facilitării la nivel global a discuțiilor și schimbului de cunoștințe în domeniul drumurilor și transportului rutier. Asociația are 121 de state membre (2016).

 

E-Transformare, comunicare