ASD a avut o întrunire cu compania Pass+Co UA (Ucraina), care este furnizor de soluții și servicii pentru asigurarea siguranței rutiere.

Pass+Co UA produce bariere de siguranță rutieră pentru drumuri și poduri, sisteme de protecție moto, parapete de amortizare, sisteme T-rail, parapete metalice și altele.

Misiunea companiei este de a optimiza proiectele de infrastructură rutieră prin reducerea costurilor, de a propune cele mai noi tehnologii și soluții tehnice pentru siguranța rutieră, cât și de a crește securitatea la trafic în Ucraina și alte țări.

Directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan a mulțumit reprezentantului companiei pentru prezentare și a comunicat că ASD va identifica un sector experimental pentru a implementa soluțiile propuse de Pass+Co UA.

Obiectivul principal al Administrației de Stat a Drumurilor este asigurarea traficului rutier în condiții de siguranță, de fluență și continuitate. În acest scop, ASD este deschisă să analizeze toate propunerile agenților economici din domeniu.