Astăzi, reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor au participat la evenimentul organizat de Asociația Patronală a Drumarilor din Republica Moldova, desfășurat la Palatul de Cultură al Feroviarilor, cu prilejul Zilei Automobiliștilor și Drumarilor, marcată tradițional în ultima duminică a lunii octombrie.

În cadrul evenimentului, directorul general al ASD, Sergiu Bejan, a felicitat breasla drumarilor, transportatorilor, conducătorii organizațiilor patronale și profesionale, precum și întreprinderile din această ramură, exprimându-și recunoștința pentru efortul și angajamentul în dezvoltarea infrastructurii rutiere a țării. Totodată, a acordat diplome de merit colaboratorilor din cadrul ASD, în semn de apreciere pentru contribuția semnificativă în acest domeniu.

Această întrunire reflectă recunoașterea importanței drumarilor în societate și aduce în prim-plan munca lor dedicată în asigurarea calității, siguranței și eficienței rețelei rutiere.